Miksi me
Mikä saa palvelumme erottumaan

Kun etsit täydellistä kielipalvelujen tarjoajaa, mitä ominaisuuksia haet? Jatka lukemista ja ota selvää, vastaammeko tarpeitasi! Kielet ovat intohimomme, ja me huolehdimme käännöstarpeistasi asiantuntemuksemme ja johtavan teknologian avulla. 

Mikä erottaa meidät muista? Seuraavassa on 9 tärkeintä syytä valita meidän kielipalvelumme, joita tarjoavat ammattitaitoiset kieliasiantuntijat.

Great team of professional translators

Intohimoiset tekijät

Tuomme yhteen yli 500 kääntäjän, terminologin, tiedostosuunnittelijan ja ammattikielimielisen kyvyt.

Innovation driven translation service Keskipisteessä innovaatio

Innovatiivinen työtapamme nopeuttaa kääntämistä ja vähentää monikielisen sisällöntuotannon kustannuksia.

Professional document translation services

Luotettava palvelu

Tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, sillä tärkein tavoitteemme on täydellinen asiakastyytyväisyys.

Translations into European and Asian languages Kielet

Käännöspalvelumme kattavat yli 50 kieltä, mukaan lukien kaikki Euroopan kielet ja tärkeimmät Aasian ja Lähi-idän kielet. Tärkeimmät erikoisalamme ovat juridiset käännökset, tekniset käännökset, markkinointikäännökset sekä verkkosivujen ja muiden verkkoympäristöjen käännökset.

Efficient quality assurance procedures for high quality translations Laadunvarmistus

Tavoitteemme on luoda positiivinen asiakaskokemus. Kehittämillämme tehokkailla laadunvarmistuskäytännöillä asiakkaamme saavat varmasti laadukkaita ja korkeimmat vaatimukset täyttäviä käännös-, lokalisointi- ja mikrojulkaisupalveluita.

Reduce translation costs with translation software Kustannustehokkuus

Kehittyneen teknologian avulla voimme
rakentaa käännöstietokannan, johon valmiit käännökset tallennetaan. Näin toistuvaa tai samankaltaista sisältöä voidaan käsitellä nopeammin, johdonmukaisemmin ja edullisemmin.

Reduce translation costs with translation memory Käännösmuistit

Käytämme käännösmuisteja ja -ohjelmia tehokkaasti, minkä ansiosta voimme tarjota johdonmukaisia ja kustannustehokkaita käännöksiä nopeammilla läpimenoajoilla. Osa käännösten hallintajärjestelmää on käännösmuisti, johon aiemmat käännökset kerätään.

Consistent terminology with terminology management Terminologia

Terminologian hallinta on ratkaisevan tärkeää, kun kyse on pitkälle erikoistuneista aloista. Sanastojen luonti- ja hallintajärjestelmämme ansiosta sanasto ja tyyli pysyvät yhtenäisinä kaikessa käännetyssä materiaalissa saman alan asiakirjoissa. Terminologian hallinta on olennainen osa käännösprosessia.

Translations in various file formats

Tiedostomuodot

Mikrojulkaisutiimimme pystyy käsittelemään asiakirjojasi kaikissa tavallisissa Mac- ja PC-muodoissa, joten sinun ei tarvitse enää huolehtia tiedostojesi muodosta – käännetyt asiakirjasi näyttävät hyviltä kohdekielestä riippumatta. Voit säästää aikaa ja kustannuksia uskomalla meille sekä käännös- että ladontapalvelut.