Käännösteknologia
Saa täysi hyöty innovatiivisesta työtavastamme!

Kääntäminen ja teknologia: innovatiivinen työtapamme

Teknologia kehittyy nopeasti ja tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia käännösalalle. Rakastamme kieliä ja suhtaudumme työhömme intohimoisesti. Teknologiasta ja käännösalasta on tullut erottamattomat, sillä ammattikääntäjä tuskin voi kuvitella päivittäistä työtään ilman teknistä tukea. Siksi haluamme pysyä teknologian tahdissa ja käytämme uusimpia käännösohjelmia voidaksemme tarjota sinulle laadukkaita ja tarkkoja käännöksiä nopeasti

Käännösohjelmat ovat olennainen osa kääntämisen työnkulkuamme, ja jokaisen kieliasiantuntijamme on käytettävä työssään tietokoneavusteisia käännöstyökaluja (CAT). Kun kääntäjiemme asiantuntemus yhdistetään uusimpiin käännösohjelmiin, voimme tuottaa haluamasi käännöksen nopeammin, tarkemmin ja edullisemmin. Tällä ei ole mitään tekemistä konekäännösten kanssa – käännösohjelmia käyttävät ihmiset.

Lue lisää kehittyneen käännösteknologiamme ja innovatiivisen työtapamme tarjoamista hyödyistä

Tuottavuuden kasvu: Käännösmuistiteknologia Käännösmuistiteknologia

Käännösmuistiteknologiamme auttaa ihmistä käännöstyössä ja tekee kääntämisestä nopeampaa, edullisempaa ja johdonmukaisempaa. Käännösmuisti on tietokanta aiemmin käännetystä aineistosta.

Lue lisää

Terminologian hallinta: kaksi- tai useampikielisen sanaston Terminologian hallinta

Terminologian hallinta on olennainen osa käännösprosessia. Käännösohjelmiin sisään rakennetulla terminologianhallintaohjelmistolla voimme virtaviivaistaa asiakkaan toivoman terminologian johdonmukaista käyttöä.

Lue lisää

Mukautettuja laaduntarkastuksia täydellisyyden, johdonmukaisuuden, numeroiden, termien Laadunvarmistustyökalut

Suoritamme laadunvarmistusmenettelyjä
ja hyödynnämme käännösohjelmia ja laadunvarmistustyökaluja, jotka ovat täydellisyyteen pyrkiville ammattilaisille
suureksi avuksi.

Lue lisää